Të dhënat klinike

Deri në nëntor 2018 më shumë se 5.000.000 teste NIFTY™ janë kryer në të gjithë botën, më shumë se çdo ofrues tjetër i NIPT. Kjo do të thotë që ne ofrojmë një shërbim të provuar dhe të testuar në të cilën mund të mbështeteni.

Testi NIFTY™ ka pasur një vlerësim të jashtëm gjithëpërfshirës. Kemi publikuar studimin më të madh klinik në botë të NIPT, me të dhëna nga mbi 112.000 shtatzëna.

Testimi jo-invaziv prenatal për trisomitë 21,18 dhe 13 – Përvoja klinike në 146,958 Shtatzën

Wei Wang et al., Journal of Ultrasound in Obstetrics and Gynecology

Total number of samples with a known outcome of pregnancy in 146,958 cases

TrisomyTrue positive resultFals positive resultAccuracySpecificityPositive predictive value (PPV)Negative predictive value (NPV)
T217206199,17 %99,95 %92,19 %99,99 %
T181675198,24 %99,95 %76,61 %100 %
T132245100 %99,96 %32,84 %100 %
Total90915799,02 %99,86 %85,27 %99,99 %

The samples were collected between January 2011 and August 2013. The study was published in the scientific journal „Ultrasound in Obstetrics and Gynecology.“

Kliknij w obrazek poniżej w celu zapoznania się z graficznym opisem badania

Gjatë kohës së pandemisë (coronavirus) COVID-19, testimi dhe mostra e analizave mbetet e sigurtë dhe nuk përmban ndonjë rrezik për fetusin.

Na kontaktoni, ne kemi kënaqësinë t’ju ndihmojmë të gjeni klinikën më të afërt të hapur.

Kjo fushë është e nevojshme.
Kjo fushë është e nevojshme.
Kjo fushë është e nevojshme.