Ku ato mund të testohen

Klinika Gea

Dr. Julian Habibaj
Bulevardi Zogu i Pare
00355692128234

Klinika Fleming

Dr. Liljana Koci
Rruga Myslym Shyri
00355692030537

Klinika Gjata

Dr. Elida Gjata
Bulevardi Bajram Curri
00355694006677

Klinika Prolife

Dr. Mimoza Keta
Rruga Nikolla Tupe, Tirana
00355692033965

Klinika Ursula

Dr. Lulezim Cami, Dr . Blerti Cami
Rruga Myslym Shyri
00355692210060

Sante Plus Hospital

Dr. Fjodor Kallajxhi
BLV. Zogu i Zi
0035542431016

Spitali Continental

Dr. Jonida Reveli
Rruga Ali Demi
00355696029238

Klinika Komuna e Parisit

Dr . Alojva Xhelilaj
Rruga Komuna e Parisit
00355692780768

Klinika Brahimaj

Dr. Kozeta Rama ; Dr. Besnik Brahimaj
Fier
00355682127754

Klinika Alushani

Dr. Merita Alushani
Rruga Deshmoret e 4 Shkurtit Tirane
00355682051074

Dëshironi të dini më shumë?

N'a kontaktoni neve, dhe do të pergjigjemi në të gjitha pyetjet tua.

Kjo fushë është e nevojshme.
Kjo fushë është e nevojshme.
Kjo fushë është e nevojshme.