Gjatë kohës së pandemisë (coronavirus) COVID-19, testimi dhe mostra e analizave mbetet e sigurtë dhe nuk përmban ndonjë rrezik për fetusin. Për lajmet më të fundit rreth Nifty testit dhe lokacioneve se ku mund të bëhet testi – nëse laboratori afër jush nuk është në dispozicion- ju lutem na kontaktoni përmes kontakt formës në web faqen tonë. Ne kemi knaqësinë t’ju asistojmë me informacion ose edhe t’ju ndihmojmë për të gjetë klinikën më të afërt për ta bërë testin.

Testi NIFTY™

Test prenatal joinvaziv (NIPT) numër 1 në botë. Më shumë se 5.000.000 gra shtatëzëna në gjithë botën, tashmë e kanë bërë testin Nifty.

Testi NIFTY™

NIFTY™ (Non-Invasive Fetal TrisomY) është një test i sigurt, i thjeshtë, test jo-invaziv prenatal (NIPT), për zbulimin e anomalive kromozomale të fetusit, qysh nga java e 10-të e shtatzënisë.

Duke përdorur teknikën më të avancuar të sekuencimit masiv paralel të të gjithë gjenomit (të gjitha 46 kromozomet), testi NIFTY™ arrin mbi 99% të saktësisë për tre trisomitë më të zakonshme të pranishme në lindje: Daun, Eduards dhe sindromi Patau. Për te mësuar më shumë rreth këtij testi, klikoni në linkun e mëposthëm.

Më shumë informacion

Shihni historinë e prindërve të ardhshëm në lidhje me testin jo-invaziv prenatal, si dhe arsyet pse ata zgjodhën testin NIFTY™.

SIGURIA

Pa rrezik për foshnjën dhe shtatzënën. Analiza bëhet me mostrën prej 10 ml gjaku venoz të nënës.

PLOTËSIA

Përcakton rrezikun e pranisë të gjitha trisomive (1-22), aneuploiditë e kromozomeve të gjinisë (X, Y), 60 sindrome të mikrodelecioneve / mikroduplikacioneve dhe siguron informatën për gjininë e foshnjës.

PRECISION

Më shumë se 99% në zbulimin e trisomive të tilla si sindromi Daun, që është vërtetuar nga hulumtimi klinik më i madh i bërë në 147,000 shtatzëna.

SIGURINE

Mbi 5.000.000 teste NIFTY™ deri më tani të kryera në të gjithë botën, me SHKALLËN MË TË ULËT të rezultateve false pozitive prej 0.05%. SHKALLA MË E LARTË E SUKSESSHME 99.902 %. NIFTY™ GJITHMONË JEP REZULTAT.

Gjatë kohës së pandemisë (coronavirus) COVID-19, testimi dhe mostra e analizave mbetet e sigurtë dhe nuk përmban ndonjë rrezik për fetusin.

Na kontaktoni, ne kemi kënaqësinë t’ju ndihmojmë të gjeni klinikën më të afërt të hapur.

Kjo fushë është e nevojshme.
Kjo fushë është e nevojshme.
Kjo fushë është e nevojshme.